Veelzijdig zingen bij Multiple Voices

Multiple Voices is een gemengd koor van ongeveer veertig leden.

Met veel plezier zingen wij moderne nummers uit musicals en film, populaire muziek en close harmony. Zo veelzijdig als het koor is, schromen wij ook niet om het klassieke koorwerk te doen. Kortom een koor met veel mogelijkheden die door inzet van de leden veel enthousiasme uitstraalt.

Denk je niet te kunnen zingen, maar je wilt het heel graag?

Kom zingen bij Multiple Voices!

Op dinsdagavond ben je welkom en de eerste lessen kun je gratis bijwonen:

Locatie: uitgaanscentrum "NextLevel", de Steiger 74i Almere Haven

Om 19.45 uur beginnen daar onze wekelijkse repetities waar je van harte welkom bent!

Meld je aan en doe mee met deze geweldige hobby!

De deelnamekosten bedragen € 282,- euro per jaar (€ 23,50 per maand). Dit bedrag kan in 12, 4, 2, of 1 termijn(en) betaald worden.

Voor informatie: coordinatormv@stichtingcolcanto.nl

Meer over de geschiedenis van Multiple Voices

In 1989 is Multiple Voices opgericht onder de naam Promenadekoor Almere. Medio 1999 is besloten om het repertoire uit te breiden, en werd tegelijkertijd het tijdperk Promenadekoor afgesloten.

Luister, geniet en laat u verbazen.

Het koor, heeft een lange tijd onder leiding gestaan van dirigent Hans C. Janssen en in 2016 heeft Mark Walter het stokje overgenomen. Het koor brengt vele moderne compilaties uit o.a. de musical Les Miserables,  Stephen Sondheim en muziek van Andrew Lloyd Webber en Richard Rogers!