Dameskoor Almere bestaat 10 jaar

Afgelopen donderdag werd het dameskoor verrast door het bestuur met een praatje en gebak omdat
het dameskoor 10 jaar bestaat.
Barbara had heerlijke taartjes gebakken die genuttigd werden in de pauze met een kopje koffie/thee.

10 jaar geleden is Hans gestart met het Dameskoor. Er zijn geen dames meer van het eerste uur maar
een aantal zijn gestart in 2007, Lianne, Marianne en Elly, en ze zijn nog steeds actief bij het dameskoor.
We hebben pieken en dalen gekend bij het koor. Op een gegeven moment bestond het koor uit 13 dames.
Er moest was gebeuren om te kunnen blijven bestaan en dat is gelukt. We hebben nu 27 dames en er komen
nog steeds dames naar ons toe om te kijken of het dameskoor bij hun past. Elk nieuwe dame wordt warm ontvangen.
Hans en zijn meisjes zijn soms aan elkaar gewaagd, maar respect staat bij ons hoog in het vaandel. Wij bewonderen
Hans om zijn geduld en dat hij het toch elke keer weer voor elkaar krijgt mooie stukken in te studeren.
Ook lief en leed wordt met elkaar gedeeld in de vorm van een kaart, bloemen, mailberichten en huisbezoeken.
Laten we nog lang van elkaars zangkunst genieten.