Gezellig zingen bij het dameskoor

Het DamesKoor Almere is een groep van 30 dames, die elke donderdagmorgen van 09.15 uur tot 11.30 uur heel fanatiek en met veel plezier bezig zijn met het onder de knie krijgen van de zangkunst. Zij doen dat, onder leiding van dirigent Bauwien van der Meer in uitgaanscentrum "NextLevel", de Steiger 74i Almere Haven.

Twee en vierstemmig
Op 12 april 2006 was de eerste bijeenkomst en de week daarna zijn wij van start gegaan met de repetities. Het repertoire is alles wat gezongen kan worden door dames. Wij zingen zowel twee- als vierstemmige koorwerken.

Gezellig
Buiten leerzame en leuke repetities is er ook een gezellige onderlinge band, waardoor het steeds weer fijn is om te gaan zingen en daarna met een hoofd vol melodieën huiswaarts te gaan.

Meld je aan en doe mee met deze geweldige hobby!

Kosten
De deelnamekosten bedragen € 282,- euro per jaar (€ 23,50 per maand ). Dit bedrag kan in 12, 4, 2, of 1 termijn(en) betaald worden.

Luisteren naar de stem
Aspirant zangeressen mogen een drietal repetities zonder verplichtingen bijwonen.

Er is geen specifieke auditie, maar de dirigent luistert na de proefweken naar de stem, om er zeker van te zijn dat de aspirant-zangeres op de juiste plek is terecht gekomen. Zodat zij zich thuis voelt in een sfeer, waarin vrijblijvendheid niet de juiste instelling is, maar waar hard en met veel plezier gewerkt wordt.