Multiple Voices te gast bij slotconcert 35 jarig jubileum Brassband Almere

Zaterdag 23 september waren wij uitgenodigd door Brassband Almere om deel te nemen aan hun jubileumconcert. In de prachtig verlichte zaal van de Wegwijzer in Almere buiten brachten wij een aantal mooie nummers ten gehore. Conquest of Paradise startte in een donkere zaal waar wij met een waxinelichtje door de gangpaden liepen op weg naar het podium waar wij de rest van het nummer lieten horen, gevolgd door Gershwin in love begeleid door Mark op de piano. Daarna zongen wij Hallelujah weer samen met de brassband. De avond werd afgesloten met een nummer van de Beatles , With a little help from my friends. Een mooie avond met veel sfeer en prachtige muziek. Wij vonden het fantastisch om samen met de Brassband te mogen optreden !

29-09-2017

Linda v. Eijkelenborg